• 1. Vælg nyhedsabonnement
 • 2. Dine oplysninger
 • 3. Betaling
 • 4. Kvittering

Guides til dit liv, indblik i din verden


Få fuld adgang til tusindvis af artikler og guider for kun 29,- om måneden fra din smartphone, tablet eller computer.

Første måned giver vi dig lige nu helt gratis *

0,-
Køb abonnement ›
0,- den første måned.
Herefter 29,- / måned *

* Tilbuddet gælder kun personer, der ikke har haft et BT PLUS-abonnement de seneste 6 måneder. Abonnementet fortsættes, indtil det opsiges. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Pengene trækkes på dit kreditkort, og du får besked om dette per email fem dage i forvejen. Du kan frit vælge at tilmelde abonnementet til Betalingsservice i stedet. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du bestilte dit BT PLUS-abonnement. Læs mere her

Øvrige PLUS-abonnementer:

PLUS Måned Fuld adgang til PLUS fra web, tablet og smartphone Normalpris : 29,00,-
Din pris 29,00,-
29,-
den første måned.
Herefter 29,- / måned **
Køb ›
PLUS Måned

Fuld adgang til PLUS fra web, tablet og smartphone

Normalpris : 29,00,-
Din pris 29,00,-

29,-
den første måned.
Herefter 29,- / måned **
PLUS ÅR Fuld adgang til PLUS fra web, tablet og smartphone Normalpris for 1 år: 269,00,-
Din pris 269,00,-
22,-
pr. måned de første 12 måneder.
Herefter 269,- / år. **
Køb ›
PLUS ÅR

Fuld adgang til PLUS fra web, tablet og smartphone

Normalpris for 1 år: 269,00,-
Din pris 269,00,-

22,-
pr. måned de første 12 måneder.
Herefter 269,- / år. **
PLUS DIGITALT
+ E-AVIS
Fuld adgang til PLUS samt BTs E-avis fra web, tablet og smartphone Normalpris for 3 måneder: 519,00,-
Rabat 162,00,-
Din pris 357,00,-
119,-
pr. måned de første 3 måneder.
Herefter 519,- / kvartal. **
Køb ›
PLUS DIGITALT
+ E-AVIS

Fuld adgang til PLUS samt BTs E-avis fra web, tablet og smartphone

Normalpris for 3 måneder: 519,00,-
Rabat 162,00,-
Din pris 357,00,-

119,-
pr. måned de første 3 måneder.
Herefter 519,- / kvartal. **

Om produkterne:

Web

Adgang til hele BT PLUS-universet, hvor du kan læse flere tusinder guider om sundhed, motion, privatøkonomi mv. Du får fyldige rejseguider til inspiration og hjælp til din næste ferie. Du får også mulighed for at fordybe dig i spændende reportager, interview, undersøgende journalistik mv.

Indholdet er præsenteret som digitale artikler, e-magasiner, web-tv, longreads - med fokus på den bedste brugeroplevelse.

Du kan downloade og gemme alt indholdet på din computer, din tablet eller din smartphone.

Smartphone

Få alt indhold fra BT PLUS med på farten med BTs smartphone app. BT PLUS kan tilgås fra både IOS og Android.

Med BT PLUS på din smartphone får du ekstra glæde af vores rejseguider, motionsguider og kostplaner - nemme at tilgå, når du er på farten.

Tablet

På BT PLUS kan du læse alle vores guider og artikler på din tablet. Og du kan gemme guiderne i din e-reader, Bluefire-reader mv. Så du kan læse i dem, når du er på farten og uden internet. Det er især praktisk med vores rejseguider, motionsguider og opskrifter.

E-avis

BTs e-avis er en tro kopi af avisen - bare i en digital version, som du kan læse på din computer, tablet eller smartphone. Du finder app’en i App Store. Du kan læse e-avisen på din computer via bt.dk. Morgendagens avis kan læses som e-avis alle hverdag fra kl 23 og i weekenderne fra kl. 22.

Spørgsmål og svar

 • Unikt indhold? I BT PLUS finder du tusindvis af guider inden for sundhed, privatøkonomi, motion, slank, elektronik, rejser mv. Herudover får du en lang række artikler, interview, reportager, fortællinger og undersøgende journalistiske artikelserier. Alt sammen indhold, som du ikke finder gratis på andre af vores websites.
 • Hvorfor skal jeg betale for at læse indhold på BT PLUS? Berlingske Media har over 250 journalister, fotografer og tv-journalister, der hver dag brænder for at give dig ny viden, indsigt og perspektiv. Det har altid været naturligt for vores kunder at betale for vores journalistik i papiravisen. Og da vores kerneindhold nu også er tilgængeligt digitalt - på computer, tablet og smartphone - er det naturligt, at indholdet også der koster penge.
 • Giver BT PLUS mig ikke bare det samme som andre sites?
  Nej! BT PLUS giver dig dels adgang til det journalistiske kerneindhold fra BT, som hidtil har været forbeholdt vores avislæsere, dels indhold fra troværdige samarbejdspartnere og eksperter, der producerer fyldige guider om sundhed, motion, slankestof, rejser, elektronik mv. Andre medier giver dig typisk kun en del af deres artikler på nettet.
 • Hvad kan jeg læse uden at betale?
  Du kan stadig læse en lang række nyhedsartikler på bt.dk, og I BT PLUS giver vi dig hver uge en række klummer helt gratis. Men du får adgang til det hele, hvis du køber abonnement - 1. måned er gratis, herefter koster det 29 kr.
 • Hvorfor skal jeg oprette en brugerprofil?
  Det er for, at vi kan holde styr på hvem, der har abonnement, og hvem der ikke har. En brugerprofil er desuden nødvendig for at deltage i debatterne og giver dig mulighed for at gemme artikler.
 • Jeg har brug for hjælp til at logge ind - glemt login oplysninger?
  Kontakt os på plus@berlingske.dk eller telefonnummer: 3375 3800. Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8.00-20.00, fredag kl. 8.00-18.00 og lørdag-søndag kl. 8.00-12.00. Vi glæder os til at høre fra dig. Har du glemt din adgangskode, så kan du benytte funktionen “find adgangskode”. Du kan også kontakte kundeservice på digital@berlingske.dk eller telefonnummer: 3375 3636. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag kl. 8.00-17.00
 • Jeg får at vide, at min email-adresse allerede eksisterer, når jeg forsøger at oprette mig som bruger. Hvad skyldes det? Det er fordi, du allerede har oprettet dig som bruger på ét af Berlingske Medias andre websites. Det kan fx være B.dk, Business.dk, Bt.dk, Sporten.dk eller Aok.dk eller ved køb på Lidtmere.dk. Du skal derfor blot benytte samme login (din email-adresse) og adgangskode.
 • Hvad sker der, hvis jeg køber et månedsabonnement midt på måneden?
  Et månedsabonnement løber i 30 dage fra den dag, abonnementet starter.
 • Fornyes mit nyhedsabonnement automatisk?
  Abonnementet er fortløbende, og du vil modtage girokort på næste abonnementsperiode. Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, vil næste abonnementsperiode automatisk blive trukket fra din konto.
 • Hvordan afmelder jeg mit nyhedsabonnement? Nyhedsabonnementer skal afmeldes via https://bt.kundeunivers.dk/opsigelse
 • Kan jeg knytte flere kreditkort til mit nyhedsabonnement?
  Nej, det er ikke muligt.
 • Hvor ligger Jimmy Hoffa begravet?
  Det ville vi også virkelig gerne vide. Hvis du har nogle oplysninger, må du meget gerne skrive til redaktionen@berlingske.dk.